Butik Kayser i Humlebæk blev moderne

Oprindelig har der været bank og en mindre butik ved siden af. Hovedformålet med en ombygning var derfor at få de 2 butikslokaler til at hænge sammen og få adskilt kontor og personalerummet og fjernet alt overflødigt incl. nedhængte lofter. Resultatet blev nogle sammenhængende butiksrum, så man følte at man trådte ind i en meget større butik.

aalice09 aalice05
aalice12  aalice01  
 aalice03 aalice13  aalice16

                                      

                                         

                                        Alice Kayser ved indgangen til den nye afdeling med tøj og brugskunst. Foto: Claus Beyer

                                         Alice Kayser ved indgangen til den nye afdeling med tøj og brugskunst. 

Kayser i Humlebæk er genåbnet

Efter 16 dages ombygning og modernisering er den nyindrettet og moderniserede butik igen åben

Af Claus Beyer

En totalrenovering og modernisering er vel gennemført hos dametøjsforretningen 'Kayser' på Strandvejen i Humlebæk, og ejeren Alice Kayser, der har haft forretningen i lidt over to et halvt år, glæder sig over kundernes positive tilbagemeldinger.

"Det har været en spændende proces vi har været igennem. Vi har haft arkitekt Jan Arnt fra Espergærde til at hjælpe os, og det er blevet et fantastisk resultat, som også allerede har fået meget ros af kunderne. Loftet er blevet hævet, der er åbnet op til det bagerste lokale, der er nye store prøverum med ekstra spejle og så har vi lavet 'Mens Corner', hvor mændene kan hygge sig med en kop friskbrygget kaffe og læse i lidt de fremlagte magasiner, mens kvinderne får tid til at prøve tøj," fortæller Alice Kayser, der er født og opvokset i Humlebæk.

Der er brugt mange spejle der giver lokalerne ekstra liv, hvor der blandt andet er lavet en flot spejlportal ind til den nye afdeling med tøj og brugskunst. Ligeledes er der blevet arbejdet meget med lyset, således at man får oplevelsen af en lys, rummelig og imødekommende forretning, hvor hyggen er sat i højsæde.

Alice Kayser glæder sig til at holde en lettere reception fredag eftermiddag for at markere de nye lokaler, og til at byde alle sine kunder velkommen tilbage i de nye omgivelser.

Oprindelig har der været bank og en mindre butik ved siden af. Hovedformålet med en ombygning var derfor at få de 2 butikslokaler til at hænge sammen og få adskilt kontor og personalerummet og fjernet alt overflødigt incl. nedhængte lofter.

Resultatet blev nogle sammenhængende butiksrum, så man følte at man trådte ind i en meget større butik.